Kongsi Pengalaman - OhVacay.Com

Kongsi Pengalaman

Terima kasih kerana berminat untuk kongsikan pengalaman peribadi anda. Pihak OhVacay.Com mengalu-alukan sumbangan anda dan mengucapkan terima kasih atas sumbangan artikle/pengalaman yang ingin dikongsikan.

Bagi menjaga kepentingan bersama, pihak OhVacay.Com telah menetapkan beberapa terma dan syarat. 


Terma dan Syarat untuk berkongsi pengalaman bersama OhVacay.Com.

1- Hanya perkongsian berbentuk percutian, tempat menarik, hiking dan tips berkait percutian dan hiking yang akan diterima. Tip percutian termasuk budget/kos perjalanan, cara jimat menaiki pengangkutan awam, penggunaan pengankutan awam etc.

2- Semua artikle yang ingin dikongsi perlu dihantar bersama beberapa keping gambar (maksimum 10 keping) untuk diterbitkan di dalam artikle.

3- Gambar yang dihantar/dikirim perlu di dalam format jpeg image.

4- Dengan menghantar atrikle dan gambar kepada pihak OhVacay.Com, ini bermaksud anda bersetuju dan memberikan kebenaran kepada pihak OhVacay.Com untuk meletakkan nama OhVacay.Com pada setiap gambar yang dikirim dan menerbitkannya. Penggunaan nama OhVacay.Com ini bertujuan untuk melindungi hak milik anda (gambar dan artikle) dan terbitan OhVacay.Com daripada di ulang terbit oleh pihak ketiga.

5- Setiap artikle yang disumbang akan diolah/disunting mengikut kesesuai bahasa yang digunakan di blog OhVacay.Com. 

6- Bagi menghargai jasa anda, di bahagian akhir artikle akan dicatatkan nama anda sebagai penyumbang dengan caption "Disumbangkan oleh: Nama anda (sertakan nama yang ingin ditulis).

7- Artikle atau pengalaman yang ingin dikongsi perlu di emelkan ke: lahmohd89@gmail.com, dengan menulis "Perkongsian pengalaman oleh ....................(nama anda untuk ditulis sebagai penyumbang)" di bahagian subject emel.

8- Pihak OhVacay.Com berhak untuk tidak menerbitkan artikle/pengalaman yang disumbangkan sekiranya didapati artikle tersebut pernah diterbitkan atau ditiru dari mana-mana ruang blog atau website.

Terima Kasih


Dikemaskini:
11 Februari 2018

Kongsi Pengalaman Kongsi Pengalaman Reviewed by Lah Mohd on 23:58:00 Rating: 5
Powered by Blogger.